.IO Spelletjes

Spelletjes / Multiplayer Spelletjes / .IO Spelletjes (.IO Games)Puzzeluitdagingen met .IO spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Antwar.io

Wanneer jij houdt van denkspelletjes waarbij je punten scoort door zoveel mogelijk te eten is de serie .IO spelletjes echt wat voor jou. IO is een spelletje waarbij jij in de huid van een slang kruipt. Het is aan jou om zoveel mogelijk te eten wat je onderweg tegenkomt, maar dan vooral het eten van bolletjes van je eigen kleur. Door al dat eten word je steeds een beetje langer, wat in je voordeel is – je verzamelt steeds meer punten – maar ook in je nadeel, want je komt ook steeds gemakkelijker in aanraking met andere slangen. Er zijn namelijk meerdere slangen in het spel en het is de zaak dat je die ontwijkt tijdens het spelen.

Eet je vol en verzamel de meeste punten

Bij .IO spelletjes is het dus de bedoeling dat je zo snel mogelijk zoveel mogelijk punten verzamelt, door zoveel mogelijk bolletjes te eten. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je snel op een spelletje uitgekeken zal raken, want van dit populaire denkspelletje zijn inmiddels al heel wat varianten gemaakt. Deze varianten vind je natuurlijk allemaal op Spelle.nl. Je beweegt je door doolhoven heen, over blanco velden heen, en je hebt wisselende tegenstanders die proberen jou het leven zuur te maken.

.IO spelletjes spelen

Voor wie van denkspelletjes en van snelle actie houdt zijn .IO spelletjes dus een leuke categorie computerspellen. Je moet wel je hoofd erbij houden terwijl je dit spelletje speelt, maar je wordt dan ook zeker weten beloond. Jouw ranking wordt bijgehouden, waardoor jij je krachten kan meten met de andere spelers. Je kan de .IO spelletjes bedienen met je toetsenbord of met je muis. De besturing van deze spelletjes is uiteraard erg eenvoudig, maar voor wie er toch instructie nodig is wordt deze instructie gegeven tijdens het spelen van de .IO spelletjes.

Alle .IO Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling .IO Spelletjes van België en België! Kies een .IO Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!