Barbie Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Barbie Spelletjes (Barbie Games)Online met barbiepoppen spelen

Speel het nieuwe spelletje: Barbie

We hebben veel leuke Barbiespellen speciaal voor meiden. Je kunt ze aankleden of een makeover geven. Ook hebben we barbiespelletjes waarbij jij de kapper bent, je mag dan haar haren knippen. Of zoek je liever een nieuwe outfit uit? We hebben ook spellen waarbij Barbie de hoofdrol speelt, je kunt namelijk met haar koken, op avontuur gaan, op school kattenkwaad uithalen, paardrijden, haar aankleden als prinses of leuke puzzels oplossen. Vind je het ook zo leuk om met barbiepoppen te spelen?

De populairste pop van de wereld

Mattel is de fabrikant van Barbie en in 1959 heeft hij de eerste pop gemaakt. Meteen werd dit een massaproductie en nog steeds worden deze poppen gefabriceerd. In alle speelgoedwinkels worden er nog steeds heel veel verkocht. Het is zo’n trend geworden dat er zelfs al meerdere films over haar avonturen gemaakt zijn. Je kunt ontzettend veel verschillende varianten van deze pop kopen. Ook bestaat er sinds 1961 een mannelijke versie en zijn naam is Ken. Daarnaast is er ook een speciale lijn met Baby en een lijn van paarden geproduceerd wat het spelen nog leuker maakt. Over de hele wereld zijn er musea waar je de geschiedenis Barbie kunt bestuderen.

Coole meidenspelletjes en games

Houd jij van styling en mooie kleren? Dan kun je kiezen voor een van de vele aankleed- en opmaakspellen zoals Super Sparkle Dress Up en Superheld kostuums. Als je meer houd van koken, kun je ook op deze pagina aan de gang en hamburgers, pizza’s of hotdogs bakken. Beyoncé, Miley Cyrus, Lady Gaga, Rihanna en Taylor Swift kun je vinden tussen de spelletjes! Je kunt ook gaan racen, naar de wasstraat, helpen tijdens de zwangerschap, een puppy adopteren of naar de zonnebank gaan.

Alle Barbie Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Barbie Spelletjes van België en België! Kies een Barbie Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!