Kapper Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Kapper Spelletjes (Hair Games)Knip de mooiste kapsels

Speel het nieuwe spelletje: Burning Man Hairstyles

In deze serie haar spelletjes ben jij de kapper. Knip de haren van Dora, Mr. Bean en Barbie. Dit zijn echt typisch meidenspelletjes. Zet je klant in de kappersstoel, was zijn of haar haren, knip deze vervolgens, geef ze een kleurtje, föhn ze en doe ze vervolgens in model. Sommige klanten willen ook nog een make over of opgemaakt worden. Veel succes met het runnen van je eigen kapsalon.

Een leuke vorm van vermaak

Vind je het leuk om spelletjes te spelen? Dan ben je waarschijnlijk al erg bekend met alle categorieën van spelletjes en heb je waarschijnlijk ook al een favoriete categorie of enkele categorieën waar je vaak op terug komt. Voor veel kinderen, vooral meisjes, is deze categorie ‘meiden spelletjes’. Hierbinnen vind je vaak bijvoorbeeld de subcategorieën make-up spelletjes, aankleed spelletjes en kapper spelletjes. Deze zijn ideaal voor iedereen die het leuk vind om te kijken wat goed bij een persoon staat en die het leuk vind om iemand te stijlen en volledig op te maken. Vaak kan je aan de slag met beroemdheden of met de mooiste modellen.

Oneindig veel verschillende soorten

Kapper spelletjes zijn hierbij een speciale subcategorie, waarbinnen je veel verschillende soorten spelletjes kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld beroemdheden opmaken, verschillende soorten mensen van allerlei verschillende leeftijden opmaken en ga zo maar door. Je kunt ervoor kiezen om een kapsel te creëren dat je zelf het mooist vind, of je kunt opdrachten zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Kijk goed naar het voorbeeldplaatje en zorg dat de klant precies hetzelfde kapsel krijgt.

Laat je creatieve kant zien

Ben jij iemand die het leuk vind om te stijlen, te creëren, te ontwerpen? Dan zijn kapper spelletjes net iets voor jou. Bedenk verschillende nieuwe haarstijlen of kijk welke haarstijlen de game al heeft bedacht om inspiratie op te doen. Geef verschillende mensen een kapsel dat bij ze past: bijvoorbeeld een rocker, een schattig meisje, een stoere jongen of een oude vrouw. Schat in wat hen het mooist zou staan en leef je uit. Zo kan je je creatieve kanten helemaal de vrije loop laten gaan. En misschien doe je ook nog wel inspiratie op voor je eigen toekomstige nieuwe kapsel.

Alle Kapper Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Kapper Spelletjes van België en België! Kies een Kapper Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!