Flappy Bird Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Flappy Bird Spelletjes (Flappy Bird Games)Vlieg met het beroemste vogeltje ter wereld: Flappy Bird

Speel het nieuwe spelletje: Hop Hero

Vliegen en ontwijken is de enige spelregel in Flappy Bird. Dit bekende iPhone en iPad spelletje is ontwikkeld door Dong Nyguyen, een slimmerik uit Vietnam. Wellicht heb je deze naam wel eerder gehoord, want hij maakte ook de hit: Angry Birds. Flappy Bird is op dit moment razend populair, zelfs nog bekender dan de friv, happy wheels of cool math games! Wij hebben hier vele gratis versies van dit spelletje. Voor ieder is er wat, want we hebben zelfs een killer, MMO en een multiplayer variant. Eerst was dit spel een download voor telefoon of tablet, maar door de bekendheid is het spel eraf gehaald. Speel deze unieke game dus hier: fladder ze!

Zweven door de lucht

Stuur de vogeltjes veilig naar het volgende level, door huizen, buizen, bomen en gekke beesten te ontwijken. Flappy Bird is een geel birdy en mlg houdt ervan om lekker rond te vliegen. Jij moet hem daar wel bij helpen, omdat hij van alles tegen komt tijdens zijn vlucht. Blijft je vogel in de lucht, en raak je niets onderweg? Dan kom je steeds een level verder in dit gave spel! Laat ‘m dus niet vallen, want dan pleegt ie zelfmoord. Je kunt op internet heel veel info over dit spel vinden, zelfs over hacked! Sommige mensen willen graag bewijzen hoe ver ze komen, log je dus in en vind een highscore met de beste spelers.

Neerstorten = dood

Zolang Flapperbird in de lucht blijft hangen is er niets aan de hand, maar laat je hem botsen of neerstorten dan zal hij zijn vleugeltjes niet meer uitslaan. Je kunt punten verdienen in dit spel door tussen de groene pijpen heen te vliegen. Per buis, krijg je één punt. Op deze pagina hebben we veel verschillende varianten. Je kunt kiezen voor de klassieker, maar kies ook eens voor Nyon Flappy, of laat een olifant, drol of je oma door de lucht heen fladderen! Super grappig! Daarnaast hebben we ook een onderwater versie, waarbij je koraalriffen moet omzeilen en zorgen dat grote haaien je niet in de smiezen krijgen.

Alle Flappy Bird Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Flappy Bird Spelletjes van België en België! Kies een Flappy Bird Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!