Tafels Oefenen

Spelletjes / Denk Spelletjes / Tafels Oefenen (Math Practice)Online tafeltjes oefenen

Speel het nieuwe spelletje: Snel Rekenen

Oefen online tafels door een van deze tafelspelletjes te spelen. De tafel van drie: 1 x 3 = 3, 2 x 3 = 6, 3 x 3 = 9 enz. Op de basisschool leer je de tafels van 1 tot en met 12. Door de tafels veel te herhalen kun je ze beter onthouden, dus veel oefenen heeft zeker effect. Deze spelletjes zijn een goede aanvulling op de rekenles op school. Wij hebben ook werkblaadjes die je kunt uitprinten, zodat je ook thuis op de bank kunt oefenen.

Rekenspelletjes

Rekenen kan ook leuk zijn, hoe? Met deze reeks rekenspellen! Oefen eerst op deze site en vul daarna de werkblaadjes in van je school. Deze spellen zijn geschikt voor groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8, ook als je ouder bent dan 12 kun je deze educatieve spelletjes spelen, je bent nooit te oud om te leren. Tafel oefenen is niet voor iedereen gemakkelijk, sommige kinderen hebben moeite met vooral de tafel van 6 en hoger, door deze reeks rekenspelletjes veel te spelen wordt rekenen op school een stuk gemakkelijker.

Wil jij je tafeldiploma halen?

Wil je een voldoende halen voor je tafeldiploma? Oefen dan in deze online klas. In het eerste of tweede leerjaar van de basisschool wordt een examen afgenomen en gekeken of je het diploma verdiend. Je moet de tafels van 1 t/m 12 uit je hoofd leren. Op deze educatieve websites kun je gratis de tafeltjes oefenen. Wij hebben de beste leerspellen op één pagina voor jou verzameld! Op dit spelletjesplein kun je ook nog andere rekenspelletjes spelen waarbij je niet moet vermenigvuldigen, maar getallen moet optellen, aftrekken of moet delen. Vind jij cijfers leuk? Dan zit je goed op deze kindersite!

Alle Tafels Oefenen zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Tafels Oefenen van België en België! Kies een Tafels Oefenen of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!