Bejeweled Spelletjes

Spelletjes / Denk Spelletjes / Bejeweled Spelletjes (Bejeweled Games)Het wereldberoemde puzzelspelletje Bejeweled

Speel het nieuwe spelletje: Aqua Blitz 2

Welkom op onze online verzameling Bejeweled spelletjes. Wij hebben de grootste collectie Bejeweled spellen van het hele internet! Bejeweled Blitz en alle versies 1, 2 en 3 kun je hier vinden. Het doel in Bejeweld is zo veel mogelijk combinaties te maken van dezelfde kleur edelstenen en juwelen. Probeer de minimale level score te halen door het wegspelen van de gems. Dit puzzelspelletje is ontwikkeld door PopCap en is ook bekend van Zylom, iPhone, iPad en van Android. Dit lijkt ook veel op het zeer bekende King spelletje Candy Crush, alleen dan met snoepjes. Veel puzzelplezier en probeer zo ver mogelijk te komen!

Het regent diamanten!

Deze game is een denkspel voor iedereen! Twist en draai de verschillende edelstenen zodat er een rijtje van drie dezelfde stenen ontstaat. Op die manier speel je ze weg en probeer je zoveel mogelijk juiste combinaties te maken. Bejeweled is een spel dat al vaak is gedownload, het is een van de klassieke spelletjes dat je al op de allereerste computers kon spelen. Op deze verzamelpagina hebben we een groot aanbod van Bejeweled versies en speel je hier helemaal for free! Deze online spellen zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een dieren, fruit, smiley versie of voor een van de vele andere varianten.

Jewels en fruit

Dit spelletje kun je op verschillende manieren spelen: je kunt een race tegen de klok doen, en zoveel mogelijk combinaties maken. Soms noemen ze deze game een time rush. Je kunt ook voor de action modus gaan en dan probeer je binnen de gegeven tijd, genoeg edelstenen weg te spelen om een level verder te komen. Speel hier Bejeweled 1, 2 of 3 of ga voor een creatievere variant zoals Piratenketting, Give Me Gems of Candy Slicer. Heel veel speelplezier!

Alle Bejeweled Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Bejeweled Spelletjes van België en België! Kies een Bejeweled Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!