Angry Birds Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Angry Birds Spelletjes (Angry Birds Games)Schiet de Angry Birds met je katapult door de levels

Speel het nieuwe spelletje: Angry Birds Go!

Angry Birds is 's wereld meest gedownloade game app. Een zeer succesvol iPhone, iPad en Android spelletje gemaakt door Rovio. Schiet deze boze vogeltjes tegen de groene varkentjes en laat hun bouwwerken ineen storten. Verzamel de golden eggs voor het unlocken van bonuslevels. Je kunt hier alle Angybirds spelletjes gratis online spelen zonder te downloaden. Druk dus snel op play.

Verpletter de varkens!

Er zijn heel veel verschillende levels in dit spelletje te vinden, en het doel is om alle varkens uit het speelveld te krijgen. Hoe meer bouwwerken en bonuspunten je verzameld, hoe meer sterren je verdiend voor een level. Deze cartoon is super leuk! Zo kun je in grotten, in de ruimte of in Rio terecht komen met de Angry Birds. Op deze website hebben we een hoop games online gezet waardoor je ze gewoon for free op je pc kunt spelen.

Vreemde vogels

Naast de grappige varkentjes zijn er ook veel verschillende vogeltjes waarmee je moet proberen een volgend niveau te behalen. Naast de bekende rode vogels kun je ook dikke zwarte, gele driehoekige of blauwe extra vogeltjes in de katapult zetten en zo hard mogelijk op de varkentjes af sturen. Sommige exploderen, andere vliegen snoeihard en op die manier kun je de beste tactiek bepalen om wraak te nemen op de pigglets. Als je een aantal levels hebt gehaald zie je soms een gave cartoon waarin een filmpje of extra bonusrondes worden aangeboden. Wij hebben op deze aller leukste spelletjessite een grote selectie aan Angry Birds spellen voor je geselecteerd! Kies jouw favoriete landschap of verhaal uit en speel het spelletje helemaal uit! Geen gedoe met het downloaden van een app, nee hier op Spelle.nl of Spelle.be kun je meteen beginnen met spelen! Heel veel plezier met deze games!

Alle Angry Birds Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Angry Birds Spelletjes van België en België! Kies een Angry Birds Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!