Minecraft Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Minecraft Spelletjes (Minecraft Games)Mine Craft gratis online spele

Speel het nieuwe spelletje: Grindcraft Remastered

Minecraft kun je hier gratis online spelen. We hebben allerlei remakes van dit super populaire spel van Microsoft. Ook kun je hier allerlei skins, texture pack en mods downloaden. Bouw je eigen pixel wereld in Mine Craft. We hebben ook allerlei puzzels en denkspellen in deze categorie. Wil je met meerdere spelers tegelijk spelen, kies dan voor een van de multiplayer spellen.

Minecraft gratis spelen

Wij hebben een groot aantal Minecraft-spellen die je allemaal gratis kunt spelen zonder te downloaden. Een heel populair spel in deze rubriek is GrindCraft, dit is een soort Bejeweled spelletje waarbij je zo veel mogelijk gereedschappen en grondstoffen moet proberen te verzamelen om je eigen pixel wereld te kunnen bouwen. Andere populair spelletjes in deze categorie zijn Paper Minecraft en WorldCraft. Dit zijn allemaal clones van het populaire spel van Microsoft. Het leuke en het verslavende van deze reeks spellen is dat je zelf kunt bepalen hoe je wereld er uitziet.

3D Wereld

Bouw je eigen 3D wereld in MineCraft. Pak je pikhouweel en mep de groene en bruine blokken tot moes en creëer je eigen unieke speelwereld. Je kunt niet alleen slopen, maar ook bergen en andere bouwwerken maken. In deze virtuele wereld bepaal jij zelf wat er gebeurt, dat maakt deze spellen reeks ook uniek! De 3D graphics zijn opgebouwd in pixels, op deze manier heeft het spel de uitstraling van een echt retro spelletje dat je vroeger met je computer speelde. MinCraft is het meest verkochte spel voor PC’s in 2014. Helaas is het nog niet te spelen op je telefoon of tablet, er zijn nog geen apps beschikbaar, wellicht dat dit in de toekomst gaat komen. Sla deze pagina op bij je favorieten en wij zullen jullie dit nieuws als eerst laten horen!

Alle Minecraft Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Minecraft Spelletjes van België en België! Kies een Minecraft Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!