Lego Batman Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Lego Batman Spelletjes (The Lego Batman Games)The Lego Batman, bouwen en gamen tegelijk

Speel het nieuwe spelletje: LEGO Batman: Bat Snaps

Bouwen met Lego, wie is er niet groot mee geworden? De gebruikelijke thema’s waar Lego vroeger mee werkte zoals lego City en Lego Friends is ook uitgebreid met een aantal superhelden thema’s. Een van die thema’s is The Lego Batman. Bij dit thema draait alles om Batman, maar dan natuurlijk wel om een Batman die de stad bewaakt vanuit zijn eigen speciale Batmobile. Vanuit zijn Batmobile neemt hij het op tegen de bekende tegenstanders die je ook zo vaak in de echte Batman speelfilms tegen komt. Je ontmoet in dit lego thema ook de Lego Joker. Dit is de gevreesde tegenstander van The Lego Batman.

Movie: The Lego Batman

Van deze grappige Batman variant werd op een gegeven moment een film uitgebracht die razend populair bleek. Het was dan ook te verwachten dat er een serie Lego Batman spelletjes zou worden uitgebracht. Gotham City is in gevaar en wordt bedreigd door de vele tegenstanders van Batman. Deze spannende The Lego Batman spelletjes vind je nu ook bij Spelle.nl. Jij stapt in de huid van Lego Batman en begeeft je door Gotham City om de straten veilig te houden. Dit staat garant voor een aantal uren spanning en humor tegelijk, omdat een heel decor wat gebouwd is uit legostukjes natuurlijk een leuk plaatje is wanneer het uit elkaar spat.

The Lego Batman spelletjes

Bij het spelen van deze leuke spelletjes begeef jij je voornamelijk in je Batmobile. Je racet ermee door de straten van Gotham City heen, en daarnaast vlieg je rond en race je op snelle motoren. Het is maar net wat er op dat moment binnen handbereik is. Jij bedient deze grappige variant van Batman via je toetsenbord of met de computermuis. Welke toetsen jij moet indrukken om Gotham City veilig te houden, of welke muisknop je moet bedienen wordt jou uitgelegd terwijl je dit leuke spel speelt. Hierdoor zijn deze leuke Batman spelletjes geschikt voor zowel grote als kleine lego fanaten.

Alle Lego Batman Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Lego Batman Spelletjes van België en België! Kies een Lego Batman Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!