Bubble Trouble Spelletjes

Spelletjes / Multiplayer Spelletjes / Bubble Trouble Spelletjes (Bubble Trouble Games)Schiet de bubbels

Speel het nieuwe spelletje: Tank Trouble

Bubble Shooter is een zeer populair online casual game waarbij je bubbels kapot moet schieten. Zo heb je al Bubble Trouble 1, 2, 3 én 4. De bellen stuiteren op en neer, en jij moet proberen om deze te ontwijken. Deze bubbles zijn namelijk gevaarlijk en mogen jou niet raken. Speel alle zeepbellen weg in deze game. Dit spel kun je zowel alleen als in een multiplayer variant spelen (met meerdere spelers download). Bubble Struggle en Breaker zijn ook zeer populaire spelletjes. Laat je niet gek maken door de snelle bubbels en schiet ze neer!

Schiet met een harpoen

Bewapend met een pistool of harpoen kun jij de rondvliegende bollen proberen te temmen. Je ziet eruit als een stoere shooter. Wanneer je een zeepbel weet te raken, wordt het belletje steeds kleiner, totdat deze uiteindelijk verdwijnt. Beklim trappen, duik in een verborgen kamertje of ren zo hard mogelijk weg. Er zijn allerlei strategieën om het gevaar te kunnen ontwijken. Kies dus steeds de juiste positie om de bubbels te kunnen raken. Wanneer je alles hebt neergeschoten, ga je een level verder en wordt de dreiging van de bubbles steeds groter. Er komen er steeds meer bij, of ze worden steeds sneller of onvoorspelbaarder. Dan wordt het dus een bubble struggle! Wat trouwens ook de naam is van een ander bekend spelletje.

Ontwijk de bubbles

Wees razendsnel, dat is de enige manier om de vele levels te halen. Want naast een dreiging van rondvliegende belletjes, is het ook de tikkende klok die voor problemen kan zorgen. Het is dus belangrijk dat je binnen de tijd de ronde behaald. Laad je harpoen en schiet er op los, maar zorg ook dat je snel verplaatst. Speel zo het hele veld leeg en behaal zonder levens te verliezen de volgende levels. Succes!

Alle Bubble Trouble Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Bubble Trouble Spelletjes van België en België! Kies een Bubble Trouble Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!