GoodGame Spelletjes

Spelletjes / Multiplayer Spelletjes / GoodGame Spelletjes (GoodGame Games)De spellen van GoodGame Studios

Speel het nieuwe spelletje: Bomber Vrienden

Op deze pagina staan alle games van GoodGame Studios. Dit zijn gratis multiplayer spellen, met een grote online community. Je kunt deze leuke spellen met je vrienden spelen, of juist mensen online ontmoeten in allerlei chatrooms. De populairste GoodGames spelletjes zijn: Big Farm, GoodGame Disco, GoodGame Cafe, GoodGame Empire, Galaxy en Gangster. Deze zijn allemaal te spelen op je PC.

Run je boerderij in Big Farm

Misschien is dit wel het leukste boerderij spelletje van het web: BigFarm! Jij bent een boer of boerin in dit spel, verbouw groentes, voer alle dieren zoals kippen en koeien, pak de eieren, melk de koeien, en verkoop alles in je boerderijwinkel aan je klanten. Ook moet je het land bewerken met je tractor, zodat je gewassen verbouwd kunnen worden, zorg wel dat je deze op tijd water en mest geeft, dan groeien de groentes wat sneller. Ben je uitgespeeld met Big Farm, speel dan het andere boerderijspelletje: Farm Fever, ook heel erg leuk!

Multiplayer spel: GoodGame Empire

GG Empire is het populairste spel uit deze categorie. In dit spelletje is het de bedoeling dat je de hele wereld gaat veroveren door alle vijanden te verslaan. Zorg ook dat je verdediging op orde is, want ook jouw land kan aangevallen worden door middeleeuwse ridders en soldaten.

Alle GoodGame Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling GoodGame Spelletjes van België en België! Kies een GoodGame Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!