Kook Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Kook Spelletjes (Cooking Games)Lekker kokkerellen in de keuken

Speel het nieuwe spelletje: Goodgame Cafe

Vind jij in de keuken staan ook zo leuk? Wil je nog wat extra kooktechnieken en recepten leren? Dan zijn deze kookspelletjes echt iets voor jou! Leer van een echte chefkok Sara hoe je heerlijk eten kunt klaarmaken. Ook Dora en Spongebob vinden deze kook spelletjes leuk om te spelen. Bak hamburgers, pizza's en taarten in één van de mooie keukens.

Chef in je eigen restaurant

Er zijn heel veel jongens en meiden die goed kunnen koken. Op deze pagina kun je nog meer tips opdoen in de grote verzameling spelletjes. Je kunt je eigen restaurant runnen zoals papa louie, maar ook kun je kiezen voor een bepaald gerecht. Maak je lievelingsgerecht of ga voor een uitdaging en bak, braad of grill eens iets nieuws. Word een echte masterchef door te koken met k3, Elsa, Anna of Frenzy.

Online cook academy

Op deze site heb je ruime keuze uit verschillende keukens. Zo kun je een pizza maken of andere Italiaanse gerechte bereiden. Daarnaast is het mogelijk om eten uit de Spaanse, Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Noord-Amerikaanse en Franse keuken klaar te maken. Steaks, salades, fajita’s, sushi, nachos, visticks en nog honderd andere gerechten kun je op deze pagina vinden. Zijn toetjes en taarten meer jou ding? Dan hebben wij ook veel mogelijkheden voor je om een chef te worden. Speel bijvoorbeeld het spelletje de toetjeskeuken, cupcaketime, dracula cupcakes of zelf ijs maken. We hebben een groot aantal spellen waarin je taarten kunt bakken. De meest bijzondere taarten kun je creëren en zo kun je zelfs enorme bruidstaarten ontwerpen! Loopt het water je al in de mond, en kun je niet wachten om te gaan snijden, koken en bakken? Kom dan op deze pagina een van de vele kookspelletjes spelen en wordt een super kok(in)!

Alle Kook Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Kook Spelletjes van België en België! Kies een Kook Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!