Cocktail Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Cocktail Spelletjes (Cocktail Games)Mix je eigen cocktails

Speel het nieuwe spelletje: Fill The Glass

Vind jij het mixen van cocktails ook leuk om te doen? Laat dan nu je mix kunsten zien! In een goede bar worden cocktails vers gemaakt door een goede barman of barvrouw. Je mixt allerlei dranken door elkaar, met eventueel wat fruit en ijsklonten, het geheel ga je shaken met een shakebeker. Giet de cocktail vervolgens in een feestelijk glas met wat rietjes en parapluutjes en je mixdrankje is klaar!

Drankjes mixen

Mix de heerlijkste drankjes voor je gasten in één van deze cocktail spellen. Weet jij het perfecte recept voor een Margarita, een Sex On The Beach of een Mojito? Laat het zien, meet de sterke drank precies af, voeg de overige ingrediënten toe zoals suiker, siroop en muntblaadjes. Bedien vervolgens het drankje aan je gast. Klant is koning!

Drankjes maken spelletjes

Er bestaan allerlei verschillende cocktails, ook leer je hoe je een cocktail kunt maken zonder alcohol. Dit noem je Virgin cocktails. Deze bestaan meestal uit frisdrank, een vruchtensap en vers fruit. In sommige drankspellen kun je cheats gebruiken, lees in de reacties bij de games of deze beschikbaar zijn. Het leukste spel in deze categorie is Bartender The Right Mix, hierin moet je proberen de perfecte mix te shaken. De jury is heel streng, dus een beetje geduld heb je wel nodig voor het juiste recept.

Alle Cocktail Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Cocktail Spelletjes van België en België! Kies een Cocktail Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!