Race Spelletjes

Spelletjes / Race Spelletjes

Sorteer op   Populariteit Alfabetisch Nieuwste

Ben jij een echte autocoureur?

Speel het nieuwe spelletje: Dirt Bike Spelletjes

Laat je kwaliteiten zien in één van de auto, motor of monster truck spelletjes! Het populairste 3D racespelletje is Verkeerstalent, hierbij leg je online een rijexamen af. Je moet je aan alle verkeersregels houden, oppassen op het andere verkeer zoals een scooter of fietser. Probeer je rijbewijs te halen door je auto goed in te parkeren. Wil je liever een ander voertuig besturen zoals een snelle quad, kart of vrachtwagen dan zit je op deze pagina ook goed. Ook kun je een trein of tractor besturen in één van deze race spellen. Als laatst, en zeker niet minder leuk, kun je ook nog solliciteren als taxichauffeur, bestuur de taxi door grote steden en probeer geen ongelukken te maken. Vele uren speelplezier!

Maak je racedromen waar

Heb je er altijd al van gedroomd om eens een echte racewagen te besturen? Wilde je altijd al eens meedoen aan een monstertruck rally? Zou je heel graag een keer in een politiewagen met loeiende sirene en zwaailichten door de straten willen crossen? Die dromen kan je eindelijk najagen, door het spelen van de leukste race spelletjes. Kies de auto die je wil besturen en oefen tot je jezelf een echte autocrosser mag noemen. Word steeds beter en versla al je tegenstanders in de moeilijkste races met de meest lastige obstakels om te overbruggen. Upgrade je wagen en zorg dat je alsmaar sneller rijd. Misschien speel je het spel wel helemaal uit.

Kies wat je wilt besturen

Wanneer je eens een stel leuke race spelletjes zou willen spelen, is het goed om eerst te bedenken welk soort spelletje je eigenlijk zoekt. Binnen deze categorie bestaan namelijk weer honderden verschillende soorten spelletjes. Wil je graag een race, wil je leren inparkeren, wil je rustig op een autoweg rijden of wil je graag een superspannende achtervolging? Wil je een boot besturen, een tractor, een achtbaan of een fiets? Het is allemaal mogelijk. Het lastigste gedeelte is het kiezen tussen al die leuke spelletjes. Of je doet ze allemaal achter elkaar, en maakt er een leuke dag van vol racewedstrijden en supercoole voertuigen.

Doe het samen

Je kunt natuurlijk lekker alleen racen, maar het is ook leuk om je vrienden uit te dagen en te zien wie de ultieme racer is. Hiervoor zijn ook meer dan genoeg multiplayer spelletjes. Hiermee kan je samen op één computer spelen, maar je kunt vaak ook online met mensen over de hele wereld racen. Je zou misschien denken dat vooral jongens erg veel van race spelletjes houden, en dat is misschien ook wel zo. Toch spelen ook meisjes steeds vaker race games. Laat je als meisje dus vooral niet tegenhouden ook eens een rondje te wagen.

Alle Race Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Race Spelletjes van België en België! Kies een Race Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!