Taxi Spelletjes

Spelletjes / Race Spelletjes / Taxi Spelletjes (Taxi Games)Breng klanten weg met je taxi

Speel het nieuwe spelletje: Subway Taxi

Bestuur een taxi door de grote stad zoals bijvoorbeeld New York. Breng klanten veilig naar hun bestemming en verdien een leuke fooi. We hebben ook 3D race spelletjes in deze categorie. Laat zien dat jij echt een goede taxichauffeur bent!

Wees ook eens een taxichauffeur

Heb je er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn om taxichauffeur te zijn? Hoe het is om mensen op te moeten halen en hen naar hun gewenste bestemming te brengen? Het kan hartstikke lastig zijn om altijd exact de juiste plaats te vinden waar deze mensen afgezet willen worden. Je moet er tegelijkertijd op letten dat je klanten tevreden zijn, dat je de klanten veilig en wel naar hun bestemming brengt en dat je deze bestemming ook nog eens binnen een korte tijd vind. Op al deze dingen moet je letten bij taxi spelletjes. Dit kan dan ook een hele uitdaging zijn. Durf jij de uitdaging aan?

De meest verslavende spelletjes

Taxi spelletjes kunnen erg verslavend zijn. Ze zijn simpel, maar toch leuk genoeg om een hele lange tijd te blijven spelen. De opdrachten die je uit moet voeren gaan vaak van wat makkelijker naar steeds moeilijker, waardoor je steeds een stapje beter moet zijn om het level te kunnen volbrengen. Dit stimuleert je nog meer om het zo goed mogelijk te doen. Je word er ook helemaal niet snel zat van. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten taxi spelletjes, dus als je zat bent van één van de spelletjes, kan je zo overstappen op een ander taxi spelletje. Bovendien komen er ook vaak nieuwe bij, dus je kunt eeuwig blijven ontdekken.

Ook nog eens erg nuttig

Hoe goed is jouw richtingsgevoel? Spelletjes waarin je moet autorijden kunnen je hierin trainen. Ze stimuleren je de weg te onthouden, waardoor je geheugen ook nog eens op de proef wordt gesteld. Doordat je de juiste bewegingen moet maken om de juiste route op een fatsoenlijke manier te rijden, oefen je je coördinatie. Wie zegt dat taxi spelletjes compleet nutteloos zijn, heeft dus ongelijk.

Alle Taxi Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Taxi Spelletjes van België en België! Kies een Taxi Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!