Mahjong Spelletjes

Spelletjes / Denk Spelletjes / Mahjong Spelletjes (Mahjong Games)Meer dan 100 gratis Mahjong spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Mahjong-dynastie

Speel hier een van de populairste spelletjes ter wereld: Mahjong. Mahjong is van origine een Chinees spel en het komt uit de stad Shanghai. Mahjong wiki leert ons dat het zelfs al in de 18e eeuw populair was in China. Het is een echte klassieker en is net als Solitaire een spel dat je ooit eens moet doen. In het originele spel zijn er op de stenen bamboe, Chinese tekens en cirkels afgebeeld. Samen met speciale stenen met bijvoorbeeld bloemen. In de laatste jaren zijn er erg veel andere vormen van dit Aziatische spel gemaakt en wij denken dat iedereen eens één van de vele versies van de Mahjong games moet spelen.

Hoe te spelen?

De spelregels van Majong zijn simpel: probeer alle stenen van de stapel te matchen en weg te spelen. Het is de kunst om twee gelijke stenen te vinden in het figuur. Wanneer je die vindt, klik je ze aan met je muis en verdwijnen de stenen. Op die manier probeer je alle koppels te vinden en steeds een puzzel op te lossen. Het is een denkspel waarbij een goede strategie, rekenen en een beetje geluk je steeds tot een verder level kunnen brengen. We hebben veel verschillende soorten Mahjong spelletjes zoals: Classic, Chain, Cvombi, Titans en Fortuna. Er zijn allerlei varianten met speciale vormen, of met speciale figuren op de stenen. Als je dus houdt van een breinbreker zit er altijd wel een spelletje tussen waar jij het meest blij van wordt. We geven je een tip: probeer Mahjong Connect eens, dit is een zeer populair Majongg spelletje en is spannend en leuk. Lukt het jou om alle mahjongstenen van het bordspel weg te spelen? Waan je tot een Aziatische grootmeester, niet van de vechtsport, maar van het belangrijkste en populairste Oosterse spel dat we kennen. Gebruik je brein en los de puzzels op met enkel een klik met je muis.

Alle Mahjong Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Mahjong Spelletjes van België en België! Kies een Mahjong Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!