Counter Strike Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Counter Strike Spelletjes (Counter Strike Games)Schieten in 3D schietspelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Strike Force Heroes 3

Counter Strike is misschien wel het bekendste schietspelletje ooit gemaakt. Voor alle stoere mannen en meiden hebben wij hebben vele gratis en free online CounterStrike spellen voor jou verzameld. Deze zijn allemaal gratis te spelen. Een full version 1.6 download heb je dus niet nodig! Loop door verschillende steden en oorlogsgebieden en schiet je vijanden dood. Deze games lijken ook veel op het PC spel: Call of Duty global offensive. Op deze websites kun je ook verschillend cheats opzoeken per game om steeds beter te worden en de levels nog makkelijker en levend door te komen. Knal al je pistolen maar leeg op je tegenstanders!

Knal je tegenstanders af

Er zijn heel veel verschillende schietspelletjes gemaakt in de wereld. Maar een echte klassieker is toch wel dit spel: Counter Strike. Hierbij schiet je op alle slechteriken die je tegenkomt, en probeer je zelf ongedeerd te blijven. Op die manier kom je steeds een level verder en lijk je net een echte actieheld! Probeer in deze spellen de aarde te beschermen tegen gemene terroristen. Lukt het je even niet om je levens te behouden, of om een ronde verder te komen? Zoek dan even naar de naam van de game en de cheats die daarbij horen. Daarin wordt uitgelegd hoe een level werkt en welke tactiek je moet gebruiken om de terroristen tegen te gaan.

Duizend bommen en granaten!

Er zijn allerlei wapens beschikbaar, waarmee je het kwaad kunt bestrijden. In elk spel is er weer een verschillend aanbod. Maar wat dacht je van kalashnikovs, mitrailleurs, bazooka’s en granaten? Hier vind je allerlei leuke spellen waarmee je met deze pistolen en bommen kunt werken. Geen downloads en geen kosten, dus begin nu meteen met spelen! Probeer bijvoorbeeld Strike Force Heroes, Warzone Getaway of het grappige Gangster Oma. Succes met deze gevechten!

Alle Counter Strike Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Counter Strike Spelletjes van België en België! Kies een Counter Strike Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!