Voetbal

Spelletjes / Sport Spelletjes / Voetbal (Soccer Games)Veel verschillende voetbal spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Socxel

Spelle.nl heeft een uitgebreid assortiment aan voetbal spelletjes. Voetbal spelletjes zijn heel populair en worden graag gespeeld. De voetbal spelletjes zijn gratis te spelen en je kunt ze zo vaak spelen als je wilt. Oefen bijvoorbeeld de perfecte penalty of speel vinger voetbal, waarbij je zoveel mogelijk ballen in het doel moet zien te krijgen zonder dat de barbaren jouw hand raken en je af bent. Voetbal spelletjes zijn niet alleen leuk tijdens een WK of EK, maar kun je altijd spelen. Probeer de obstakels te vermijden in Goal in One of houd als keeper alle ballen tegen. Wanneer je zelf graag voetbal kijkt en er een hekel aan hebt om voordurend gestoord te worden tijdens een wedstrijd, is Rustig voetbal kijken wellicht wat voor jou. Hier is het doel om zo veel mogelijk vervelende mensen uit jouw beeld te halen, zodat de wedstrijd in alle rust gekeken kan worden. Natuurlijk kun je in verschillende spellen ook zelf het veld op om die ene prachtige goal te scoren.

Online Oefenen

Met de verschillende voetbal spellen kun je onder andere oefenen op hoekschoppen, hooghouden en het nemen van een vrije trap. Het spel Hoekschop geeft een goede weergave van het veld in verschillende aanzichten. Door het bewegen van de muis en de pijltoetsen kun je zelf de richting en de snelheid bepalen. Je kunt bij dit spel niet alleen zelf de hoekschop nemen, maar ook als keeper de bal tegen proberen te houden, waardoor jij straks op het echte grasveld van alle markten thuis bent. Ook leuk is om terug te gaan naar het EK van 2012 en met het team van jouw keuze de meeste vrije trappen neer te zetten. Kun je de ballen ook tegen houden wanneer je zelf in het doel staat? Wordt jij kampioen?

Potje online voetballen?

Kies een van de gratis online voetbalspelletjes op deze site. Tijdens het EK en WK worden deze games veel gespeeld. Wat is jouw favoriete onderdeel? Hooghouden, vrije trap, kopballen of penalty's schieten? Of wil jij juist de keeper zijn en de bal uit de goal hounden? Het kan allemaal online! Kies je favoriete team en probeer de finale te winnen in FIFA achtige sportspelletjes. Ook kun je een potje tavelvoetballen.

Scoor jij die goal?

Trap de voetbal in de goal! Hier staan vele leuke voetbalspellen zoals WK en EK games, penalty's trappen en hooghouden. Ook zijn er spelletjes waarbij je met een 3D auto over het voetbalveld kunt rijden. Veel plezier met deze sportspelletjes.

Alle Voetbal zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Voetbal van België en België! Kies een Voetbal of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!