Bloons Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Bloons Spelletjes (Bloons Games)Laat het aapje de ballonnetjes kapot gooien met een dartpijl

Speel het nieuwe spelletje: Bloons Tower Defense 5

Bloons is een populaire reeks spellen gemaakt door Ninja Kiwi. Hier vind je de gehele collectie zoals TD Bloonds, Bloons 5, Tower Defense en Bloons Tower Defense. Het doel van deze reeks richt en mikspelletjes is om met een beperkt aantal pijltjes alle ballonnen te laten knappen. Er zitten ook power-ups bij, super gaaf en uitdagend spel waarbij ook inzicht nodig is. Welk Bloonspelletje vind jij het leukst? De moeilijkste? Kom jij er niet uit? Dan kun je de oplossingen vinden op deze spelletjespagina.

Alle Bloons Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Bloons Spelletjes van België en België! Kies een Bloons Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!