Dieren Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Dieren Spelletjes (Animal Games)Spelletjesapen

Speel het nieuwe spelletje: Leuke Kitty Care

Apenstreken uithalen met leuke apen spelletjes. Apen lijken door hun uiterlijke verschijning enorm veel op mensen. Ze leven in hetzelfde soort relaties; ze wonen als een familie bij elkaar en er is altijd interactie tussen de apen onderling. In één heel belangrijk ding verschillen apen echter wel van de mensen; daar waar mensen op een gegeven moment hun volwassen leven beginnen en daar heel serieus mee aan de slag gaan, blijven apen altijd op hun eigen manier apenstreken uithalen. Natuurlijk zijn kleine aapjes daar een stuk meer bedreven in, maar apen blijven fascinerend om naar te kijken. Jij kan nu ook in de wonderlijke wereld van de apen stappen door het spelen van leuke apen spelletjes.

Behendigheid of kennis

Wanneer jij apen spelletjes speelt leer je eigenlijk om te bewegen zoals een aap dat doet en te denken zoals een aap dat doet. Jij beweegt je voort waarbij je net zo fanatiek gebruik maakt van je armen en handen als van je benen en voeten. Je slingert tussen bomen door en beweegt je voort via lianen. In de jungle ontmoet jij andere apen tijdens de apen spelletjes, en samen met hun haal je veel leuke apenstreken uit. Punten verzamelen doe je bij deze spelletjes uiteraard door het verzamelen van datgene waar apen zo dol op zijn; bananen. Bij de leuke apen spelletjes is er dus sprake van heuse monkey business.

De spelletjes bedienen

De apen spelletjes bedienen is heel eenvoudig. Jij beweegt je voort met behulp van je toetsenbord of je muis. Je springt, duikt, maakt salto’s, kruipt en rent door de jungle heen terwijl je op de juiste knoppen op je toetsenbord of muis springt. Je hoeft niet bang te zijn dat je door jouw enthousiasme de instructies zal vergeten; wat je moet doen en hoe jij je toetsenbord moet bedienen komt automatisch in beeld tijdens het spel. Daardoor zijn de apen spelletjes geschikt voor zowel grote als kleine apenkoppen.

Alle Dieren Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Dieren Spelletjes van België en België! Kies een Dieren Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!