Gratis Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Gratis Spelletjes (Free Games)Gratis spelletjes voor iedereen

Speel het nieuwe spelletje: Bubble Woods

De leukste gratis spelletjes zijn te vinden op Spelle.nl. Je hoeft deze spelletjes niet eerst te downloaden, je kunt ze meteen spelen. Er worden voortdurend nieuwe gratis spelletjes op de website geplaatst. Je vindt er bijvoorbeeld het populaire Bubbel Shooter, waarbij je door het raken van de juiste kleuren meer punten kunt verzamelen. Dit spel komt in vele varianten voor en er zit dus altijd wel een versie bij die jij leuk vindt. Niet alleen het wegschieten van bubbels behoort tot de categorie gratis spelletjes, ook racespellen zoals de Ziekenwagen race in 3D of de Truck Run zijn er te vinden. De grote verscheidenheid zorgt voor steeds weer andere leuke spellen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de Wallace & Gromit Race spelen. Met deze grappige animatiefiguren race je in een vrachtautootje door de heuvels. Naast racen zijn er nog veel meer spellen waarbij het niveau steeds moeilijker wordt door het behalen van verschillende levels. Bijvoorbeeld het spel Bungee Jumpen, waarbij je in Midden-aarde zo veel mogelijk gouden ringen moet zien te verzamelen door aan een elastisch koord naar beneden te springen. De keuze is eindeloos.

Verschillende soorten spellen

Mocht je meer van wat rustigere spelletjes houden dan kun je met Epic Hamburger de perfecte hamburger samenstellen. Pas op dat je niet de verkeerde ingrediënten oppakt, dan ben je snel af. De gratis spelletjes zijn voor verschillende leeftijden. Zo kun je met het spel Speelgoed vrachtwagen knuffelberen vervoeren of met het stoere spel Truck Mania de auto achter op de truck proberen te houden in heuvelachtig terrein. De gratis spelletjes zijn verslavend en je kunt er dan ook uren plezier aan beleven. Mocht je niet meteen het spel zien staan waar je naar op zoek bent, dan kun je via de handige zoekfunctie bovenaan de pagina jouw spel altijd opzoeken.

Alle Gratis Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Gratis Spelletjes van België en België! Kies een Gratis Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!