Kleurplaten

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Kleurplaten (Coloring)Gratis online kleurplaten

Speel het nieuwe spelletje: Color Me Jungle Animals

Welkom op deze leuke pagina speciaal voor de jongere kinderen. Voor de pc, laptop, tablet en telefoon hebben wij hier de grootste gratis verzameling kleurplaten. We hebben allerlei categorieën: Dieren, Bob de Bouwer, Sinterklaas, Kerst, Pasen, Valentijnsdag, Angry Birds, Nijntje, Spiderman, Bumba, Planes, Disney Chuggington, Skylanders, Muppets en Umizoomi. Voor iedereen wat wils! Wat ook populair is zijn plaatjes van mandala, frozen, Dora, auto’s, prinsessen en zo. Niet alleen voor de jongste is het inkleuren van de cartoons leuk. Ook voor volwassenen zijn deze afbeeldingen zeer geschikt.

Geel, blauw, rood of groen?

Een heleboel verschillende soorten plaatjes hebben we voor je verzameld. Je bent zo al gauw een hele dag zoet! Kies je favoriete materiaal: een stift of potlood. Daarna is het aan jou: colour je binnen de lijntjes en ben je erg netjes, of heb je zin om lekker te kliederen? Alles mag en kan hier bij deze online free kleurboeken. Alle verschillende tinten zijn beschikbaar, dus maak het zo bont, of zo rustig als je zelf graag wilt. Mandala’s zijn altijd erg vrolijk bijvoorbeeld, maar een auto ziet er misschien wat meer sober uit. Out of the box denken mag natuurlijk ook en dan kun je lekker doen wat je zelf wilt.

Alle kleuren van de regenboog

Kies een tekening uit en kleur deze vervolgens in met stiften of potloden. Deze omgeving wordt soms ook wel een speelzolder genoemd. Een van de leuke dingen is dat je hier ook kunt leren om graffiti te maken. Niet onhandig met allerlei spuitbussen, maar gewoon hier op je beeldscherm. Wat ook erg fijn is aan deze online pagina is dat je de placemats in de kast kunt laten liggen. Het risico op een tafel die helemaal is onder gekalkt is dus klein. Laat je niet verrassen door een beschadigd tafelblad en stuur je kinderen naar de kleurplaten van Spelle.nl. Veel kleurplezier!

Alle Kleurplaten zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Kleurplaten van België en België! Kies een Kleurplaten of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!