Papa Louie

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Papa Louie (Papa Louie)Pizzabakker Louie

Speel het nieuwe spelletje: Papa Louie 3

Misschien is Papa Louie wel de aller bekendste pizzabakker van het hele internet. Deze chefkok is een creatie van de gamestudio FlipLine Studios. Hij is de hoofdpersoon in een aantal platform spelletjes, dit zijn Papa Louie 1, 2, 3 en 4. Ook zijn er een groot aantal restaurant spellen gemaakt, de populairste zijn: Freezeria, CupCakeria, Donuteria, Taco Mia en Pancakeria. In al deze kookspelletjes moet jij zelf een restaurant runnen.

Run je eigen Donuteria

Vind jij donuts ook zo lekker? Dan is Papa’s Donuteria echt iets voor jou! Je neemt de bestelling op van je klanten en gaat vervolgens de donuts bakken en versieren met snoepgoed. Zorg dat je geen fouten maakt in de bestelling en alles een beetje op tempo doet. Snelheid is erg belangrijk om je klanten tevreden te houden. Donuts zijn een zoete koeken met een gat erin, meestal wordt er suiker overheen gedaan met een beetje glazuur.

Heerlijke pizza’s bakken

Papa Louie bakt de beste pizza’s ter wereld en is daarom ook heel populair bij zijn klanten. Je hebt het dan ook super druk. Bak de pizza’s in de pizzaoven en voorzie ze van de juiste toppings zoals mozzarella, worst, tomaten, ham, champignons, uien en nog vele andere ingrediënten. Snij de pizza in 12 stukken en stop deze vervolgens in een pizzadoos. Heel veel succes met het runnen van je eigen Pizza Hut.

Alle Papa Louie zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Papa Louie van België en België! Kies een Papa Louie of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!