Shin Chan Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Shin Chan Spelletjes (Shin Chan Games)Kattenkwaad uithalen met Shin Chan

Speel het nieuwe spelletje: Bike Rider Shin Chan

Speel hier met de grappigste jongen van de school Shin Chan! Er zijn een hele hoop afleveringen gemaakt met deze leuke cartoon. Hij staat bekend om zijn blote billen dans en dikke wenkbrouwen. Op Youtube kun je veel fragmenten vinden. Deze japanse kleuter is niet vies van een kwajongensstreek of vieze grap. Met zijn vrienden Bo, Cosmo en Max beleeft hij allerlei avonturen.

Overtreed de regels samen met Shin Chan

Shin Chan woont met zijn vader, moeder en wit hondje in Japan. Ze eten veel rijst en dat eten ze met stokjes. In elke aflevering laat hij zijn billen zien! En hij probeert altijd meisjes te versieren, tot ergernis van zijn moeder. Zij geeft hem daarom wel eens een okernoot en noemt hem een bengel. In deze avonturen game kun je samen met Shin Chan kattekwaad uithalen. Het doel is om zoveel mogelijk snoepjes te verzamelen, zonder dat iemand het door heeft. Vooral zijn vader en moeder mogen hem niet in de smiezen krijgen, want dan zwaait er wat.

Het is muchacho tijd

Deze grappenmaker is zelf fan van een superheld Muchacho en voor hem is het dus altijd muchacho tijd. Zelf is het ook een soort superheld, want hij is de beste in kattenkwaad en de blote billen dans. Beleef samen met Shin Chan de leukste avonturen met deze gave game. Kijk daarna nog een aantal afleveringen van deze grappige cartoon en dan zijn je lachspieren weer getraind voor een dagje. Wij liggen helemaal dubbel door de streken van deze bengel. Hij is misschien een beetje raar, maar daardoor is dit kind juist heel erg grappig. Hij is weer klaar voor een nieuw avontuur, help jij hem hierbij? Zorg ervoor dat hij alle snoepjes verzamelt. Veel succes.

Alle Shin Chan Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Shin Chan Spelletjes van België en België! Kies een Shin Chan Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!