Teletubbies Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Teletubbies Spelletjes (Teletubbies Games)Teletubbies spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Teletubbie Vormen

Wij hebben hier de leukste en leerzaamste Teletubbie spelletjes verzameld. Ga op avontuur met Laa-Laa, Po, Dipsy en Tinky Winky. Deze gekleurde wezens zijn altijd vrolijk en zijn heel leerzaam voor kleuters en peuters. We hebben allerlei verschillende spelletjes zoals oefenen met tellen, kleurplaten, schrijfoefeningen en leren van lezen. Dus deze spelletjes zijn ook ideaal voor op school.

Nog een keer!

De Teletubbies staan bekend om herhalingen. Door het herhalen van bepaalde onderwerpen kunnen kinderen deze nog beter begrijpen. Herhaling = oefening! Heb je de Teletubies gemist op School TV dan kun je de afleveringen ook nog terugkijken op Youtube of op Uitzending Gemist.

De leukste kinderspelletjes

Kinderen die Dora leuk vinden vinden de Teletubbies meestal ook geweldig. Deze kinderserie is niet alleen voor meisjes, ook jongens vinden deze serie zeer leuk. Het populairste spelletje is het spelen van verstoppertje met Tinky Winky. Ook kun je Laa-Laa opmaken in een make-over spel. Ook zijn er verschillende leerspelletjes met Po en Dipsy, zoals het oefenen van rekensommen. De Teletubbies hebben ook een film gemaakt, deze was een aantal jaar geleden in de bioscoop te zien, ook kun je deze terugkijken op Youtube.

Alle Teletubbies Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Teletubbies Spelletjes van België en België! Kies een Teletubbies Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!