Spel: Verkeerstalent

Spelletjes / Race Spelletjes / Rijexamen Spelletjes / Verkeerstalent Spel (Traffic Talent)Farmerama - Run je eigen online boerderij

Spel Info

Totaal 16330 stemmen.  90.47% vind het spel leuk.
Totaal 16330 stemmen. 90.47% vind het spel leuk.
Omschrijving Verkeerstalent:
Laat in dit spelletje zien dat jij netjes op de openbare weg kunt rijden. Geef tijdig je richtingaanwijzers aan, rij niet te hard en stop bij rood licht. Kun jij deze 3 missies tot een succesvol einde brengen? In het online racespelletje Verkeerstalent is het de bedoeling dat je je aan alle verkeersregels houdt, vergeet je te stoppen bij een zebrapad of bij een rood stoplicht levert dat jou strafpunten op. Heb je 10 strafpunten dan moet je stoppen van de rijinstructeur. Je kunt dit rijexamen spelletje ook spelen als oefening voor het halen van je rijbewijs of als je jouw rijvaardigheden een beetje wilt bijspijkeren. Een foutje maken is niet erg, maar probeer het wel veilig te houden voor jezelf en andere weggebruikers. Kijk goed in je spiegels bij het afslaan bij een bocht en gebruik daarbij ook de juiste richtingaanwijzer.

Ben jij een verkeertalent?Laat in Verkeerstalent 2 zien dat jij een talent bent op de weg, door heel goed te spiegelen, het andere verkeer in de gaten te houden, richting aan te geven, veiligheid voorop stellen en natuurlijk niks te drinken (als BOB heb je niks op). Bewijs in dit spel dat jij een rijbewijs verdiend! Autorijden is niet moeilijk maar je moet wel altijd goed blijven opletten. Als je zelf een auto hebt ik het ook altijd verstandig om een ANWB autoverzekering af te sluiten als je ooit pech hebt onderweg. Zij komen je binnen 1 uur op locatie helpen.


3D racespelletjeVerkeerstalent is een 3D autospelletje dat een UNITY 3D plugin gebruikt, gebruik je Google Chrome dan is dit spelletje helaas niet te spelen, gebruik dan een andere browser zoals bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox. De Unity Plugin is hier te downloaden. Door deze plugin is het mogelijk om online spelletjes te in 3D te maken, dit is vooral gaaf voor racespellen.

Heel veel succes in dit leuk online autorace spelletje en probeer je rijbewijs te halen zodat jij zonder rij-instructeur de weg op mag.Spelinstructie:
Pijltjestoetsen = Besturing
Z,X = Richtingaanwijzer
C = Kijkhoek veranderen
P = Pauze

Categorieën:
Deel met vrienden:

Reacties (0)

Walkthrough van Verkeerstalent


Meer Race Spelletjes

Parkeer Je Auto Parkeer Je Auto
Bike Racing Bike Racing
Straat Pursuit Straat Pursuit
Monkey Island Motorcross Monkey Island Motorcross
Super Chase 3D Super Chase 3D
Slotcar Mania Slotcar Mania
Moto X3M 2 Moto X3M 2
Wheelie Legende Wheelie Legende
Slot Car Dodge Slot Car Dodge
MS Paint Racers MS Paint Racers
Straat Race Fury Straat Race Fury
Uphill Rush 7 Waterpark Uphill Rush 7 Waterpark
Dakar Racing Dakar Racing
Mystery Tour Ride Mystery Tour Ride
De Mega Parking Blocks De Mega Parking Blocks
Formula XSpeed 3D Formula XSpeed 3D