Zootropolis Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Zootropolis Spelletjes (Zootopia Games)Zootopia en Zootropolis spellen

Speel het nieuwe spelletje: Judy En Nick Politie Ramp

Zootropolis is de 55ste 3D-animatiefilm van Walt Disney. Deze kinderfilm speelt zich af in een grote dierenstad. Wij hebben op deze pagina de leukste dieren Zootopia spelletjes voor je verzameld. Dit is een internationale film, die super polulair is bij zowel jong als oud. Veel bioscoop records zijn weer behaald door deze zeer grappige Disney film. In Amerika heet deze kinderfilm Zootopia. De film is geregisseerd door: Rich Moore & Byron Howard.

Luitenant Judy Hopps

Judy Hopps is een konijn of haas en is één van de hoofdpersonages van ZooTopia. Je kunt in deze kinderspelletjes ook een ander personage spelen, zoals Nick Wilde een rode vos, Chief Bogo de buffalo, Bellwether het schaap of Clawhauser de cheetah. Er zijn nog veel meer dieren te vinden in dit groots dierenrijk!

Jagen op boeven

In de dierenstad ZooTopia leven alle dieren door elkaar in verschillende wijken, er zijn rijke wijken en arme wijken. Zoals in iedere stad zijn er in deze vrolijke stad ok criminelen en bandieten, deze moeten bestreden worden. Luitenant Judy Hopps neemt hier de leiding over. Maak de stad weer veilig en vrij van boeven! Heel veel plezier met het spelen van deze vrolijke dierenspelletjes!

Alle Zootropolis Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Zootropolis Spelletjes van België en België! Kies een Zootropolis Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!