Zombie Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Zombie Spelletjes (Zombie Games)Pas op voor de zombie invasie!

Speel het nieuwe spelletje: Stan The Man

Zombies zijn gruwelijke hongerige monsters die graag mensen eten, een soort weerwolf. Speel een van de vele zombie spelletjes hier online! De populairste actiespellen zijn: Tequila Zombies en Zombie Killer. In de meeste games moet je ze doden door tegen ze te vechten of ze dood te schieten. Vele spelletjes zijn gebaseerd op de bekende TV-serie The Walking Dead. Kun jij de zombie-invasie overleven? Heel veel succes!

Griezelen en gruwelen

Zombies zijn dode mensen die weer tot leven zijn gekomen en uit zijn op wraak. Soms drink zo’n monsterlijk wezen zelfs mensenbloed. Er zijn veel movies over zombies gemaakt en ook een enorm populair liedje van de Cranberries, waar iedereen de lyrics wel van kent. Hier hebben we speciaal voor jou wat vette games op een rijtje gezet waarin jij zombi’s attack moet tegenhouden om de mensheid te beschermen. Ook populair is zombies vs. plants. Wie van een beetje spanning houdt, vindt hier vast een leuk spel. Kom met ons mee griezelen en zoek hier de spanning op! Schrik niet! Het is maar een game en niet echt natuurlijk.

Sta op uit de dood

Speel een gekke sombie of bescherm juist iedereen tegen een aanval. We hebben een aantal te gekke games voor je in petto. Speel bijvoorbeeld de Boze dodenbezweerder of een enge teddybeer. Je kunt ook een heldencowboy spelen en het opnemen tegen het kwaad. Ben jij klaar om te spoken? Op deze pagina vind je allerlei griezelige spelletjes met zombies. Er gebeuren rare dingen wanneer mensen transformeren tot een monster. We hebben hier verschillende spelletjes verzameld waarbij je moet vechten tegen zombies, of juist zelf een akelige zombie speelt. Voor ieder wat wils!

Alle Zombie Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Zombie Spelletjes van België en België! Kies een Zombie Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!