Pacman Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Pacman Spelletjes (Pacman Games)Gele bolletjes happen in Pacman

Speel het nieuwe spelletje: Pac Rat

Pacman is echt een classic op gebied van arcade games. Al op de Atari was dit spelletje te spelen met een joystick. Het spel is gemaakt door de Japanse Toru Iwatani en gaat al een tijdje mee. In 1980 werd het uitgebracht door Namco. Deze original is toen meteen enorm populair geworden en is de grootste game in de spelletjesindustrie geworden. Sinds het internettijdperk is dit spel overal online te vinden of als download te krijgen.

Eet monsters

In deze game beweeg je een soort gele emoticon voort, die heel erge honger heeft! Eet alle bolletjes op die je tegenkomt in het speelveld, maar vermijd de spoken en monsters die op je pad komen! Als je tegen hen opbotst, is het spel afgelopen. Echter kun je deze plaaggeesten ook aanvallen en opeten, als je extra krachten weet te krijgen. Dan kun je rustig dooreten zonder gestoord te worden door die vervelende monstertjes. Probeer dus het doolhof door te komen, zonder ontdekt te worden. Schuil achter de juiste muren en draai je snel om als je vijanden achter je aan komen.

Populairste arcade game ooit!

Op deze pagina zijn de gaafste varianten van Pacman verzameld en heb je een enorme keuze uit de verschillende designs die voor dit spel gemaakt zijn. Een van de mooie versies van dit spel is Pac Xon Delux en is zeer populair in deze categorie. De vrouwelijke variant heet Miss Pacman die net als de mannelijke versie spookjes moet ontwijken en zoveel mogelijk bolletjes moet eten. Lukt het jou om uit de handen van de spookjes te blijven? Probeer hier een van de vele versies van Pacman! Ga je voor het klassieke spel, of kies je toch voor een nieuwere variant? Wij hebben ze allemaal voor je klaar staan, dus spelen maar!

Alle Pacman Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Pacman Spelletjes van België en België! Kies een Pacman Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!