Snake Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Snake Spelletjes (Snake Games)Speel hier het orginele Snake spelletje van je Nokia 3310

Speel het nieuwe spelletje: Happy Snakes

Misschien was Snake wel juist de reden dat Nokia zo'n groot succes was bij de lancering van de mobiele telefoons. Het Classic Snake spelletje werd veel gespeeld op school en op het werk. Bestuur een sland en eet zo veel mogelijk appels, maar pas op dat je jezelf niet bijt. Ook Snake 2 kun je hier spelen. Hoe lang kun jij de slang laten worden?

Alle Snake Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Snake Spelletjes van België en België! Kies een Snake Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!